Website beheer

Eenvoudig, met ons beheerpaneel

U en uw organisatie zijn altijd in beweging. Hoe goed uw website ook ontworpen is, er zullen altijd wijzigingen noodzakelijk blijven. Want wat dacht u van gewijzigde openingstijden? Een nieuw product of dienst? Of gewoon het plaatsen van actuele afbeeldingen?

Bij al onze diensten leveren we standaard een beheerpaneel. Dat is een beheerpaneel dat we zelf hebben ontwikkeld. Bovendien bouwen we deze solide basis voor elke klant opnieuw uit aan de hand van de geldende specifieke wensen.

Beheerpaneel

Iedereen toegang - maar ook juist niet

Omdat er binnen uw organisatie waarschijnlijk meerdere personen met het beheer van uw website belast zullen zijn, is het mogelijk een onbeperkt aantal beheerders toe te voegen.

Per beheerder stelt u eenvoudig in tot welke modules deze toegang heeft. Op die manier hebben uw collega's altijd toegang tot de website, maar nooit teveel.

Beheerpaneel
Beheer uit handen geven met ons onderhoudscontract

Onderhoudscontract - alles uitbesteed

Wanneer u het gehele onderhoud aan uw website wilt uitbesteden, bieden wij onderhoudscontracten. Tegen een periodieke vergoeding plaatsen wij alle nieuwe gegevens, teksten en afbeeldingen op uw website.

Het enige wat u nog hoeft te doen is deze nieuwe gegevens naar ons te e-mailen. Wij zorgen dat het zo snel mogelijk op de website geplaatst wordt. Naar de website hoeft u niet meer om te kijken!

Copyright en voorwaarden