Kenmerken

Maatwerk

Ligt een maatwerkoplossing in uw situatie meer voor de hand? Geen probleem! Wij zijn in staat om uw website op maat te maken. Of om een integratie met een ander systeem aan te leggen, om zo twee systemen aan elkaar te koppelen.

Maatwerk
Beheerpaneel

Oog voor gegevensbeveiliging

Cyberaanvallen zijn in 2023 dagelijkse praktijk. Nu steeds meer digitaal verloopt, neemt ook de waarde van informatie voor kwaadwillenden toe. Afhankelijk van de gevoeligheid van de informatie die u verwerkt, zullen aanvullende maatregelen noodzakelijk zijn. Wij hebben expertise op dit vlak ontwikkeld en kunnen de beveiliging opschroeven. Of een beveiligingsonderzoek voor u uitvoeren.

Ondersteuning

Wij begrijpen dat niet iedereen Internet-expert is. Daar is bij de ontwikkeling van uw website rekening mee gehouden. Mocht u onverhoopt in de problemen komen, dan staan wij klaar om te ondersteunen. Hulp is onderweg!

Nazorg
Regio Nijmegen

100% Nederlands met een globaal vleugje

De ontwikkeling van uw website gebeurt volledig in Nederland. Soms kunnen we bouwblokken uit andere landen gebruiken. Zo krijgt uw website de nieuwste snufjes uit de hele wereld. En als u wilt, kunnen we uw website meertalig maken en ook in het buitenland lanceren.

Copyright en voorwaarden