Kenmerken

Omdat wij uniek zijn

Er zijn tal van webdesignbureau's. Waarom zou u juist voor Stijn Meijer Webdesign kiezen? Op deze pagina wordt duidelijk waarom wij uniek zijn als webdesignbureau in de regio Nijmegen.

Innovatief

Innovatie

Als bedrijf of organisatie wilt u waarschijnlijk graag een moderne uitstraling hebben. Dat begrijpen wij. Nieuwe trends en technieken passen we waar mogelijk in binnen uw wensen en ideeën. Daarbij blijven we uiteraard ook zorg dragen voor een tijdloos ontwerp.

Een belangrijke innovatie die wij in al onze pakketten doorgevoerd hebben, is responsive (web)design. Dat houdt in dat uw website geoptimaliseerd is voor zowel smartphones en tablets als computers. Bekijkt u deze website maar eens op verschillende schermgroottes. Wij zorgen voor een vergelijkbare ervaring op uw website.

Maatwerkoplossingen

Stijn Meijer Webdesign werkt uitsluitend met maatwerkoplossingen. Wij luisteren nauw naar uw wensen en visie en bouwen alles voor u persoonlijk op maat. Belangrijk onderscheid is dat wij óók uw Beheerpaneel voor u persoonlijk op maat bouwen. Dit Beheerpaneel delen wij in op een wijze die voor u intuïtief aanvoelt. We plaatsen alleen de functionaliteiten die voor u van belang zijn. Hierdoor wordt uw Beheerpaneel een stuk eenvoudiger in gebruik dan complexere systemen zoals WordPress.

Maatwerk
Beheerpaneel

Beheerpaneel op maat

Websites leveren wij met uw persoonlijk beheerpaneel. Hiermee heeft u te allen tijde controle over uw website en kunt u wijzigingen eenvoudig en snel doorvoeren. Wij bouwen het Beheerpaneel voor u persoonlijk op maat, zodat het uiterst eenvoudig in gebruik is. Met het Beheerpaneel kunt u een onbeperkt aantal pagina's aanmaken en bewerken, foto's uploaden, een onbeperkt aantal beheerders toevoegen en per beheerder instellen wat hij/zij kan inzien en bewerken. Bovendien worden alle mutaties in een logboek opgeslagen, dat via het Beheerpaneel eenvoudig in te zien is. De rest van het Beheerpaneel zal vooral worden gevuld met functionaliteiten die voor u specifiek van belang zijn.

Extra nazorg

Ook na oplevering van uw website blijven wij beschikbaar voor ondersteuning. Bovendien bekijken wij uw website regelmatig en houden we de verkeers- en bezoekersstroom in de gaten. Op verzoek kunnen wij zelfs voor u in de gaten houden of uw website daadwerkelijk altijd online is. Bij vragen of problemen kunt u dus altijd contact met ons opnemen. Wij zijn meer dan blij om u te helpen.

Nazorg
Regio Nijmegen

Webdesign regio Nijmegen

Wij zijn gevestigd in de regio Nijmegen. Gedurende de ontwikkeling zullen we een aantal bijeenkomsten plannen, afhankelijk van de complexiteit van het project. Voor deze bijeenkomsten zullen wij naar u toekomen, zodat u zoveel mogelijk tijd bespaart. De bijeenkomsten zijn bij de diensten inbegrepen en er worden dan ook geen kosten voor in rekening gebracht. Alleen voor afspraken buiten de regio Nijmegen rekenen wij voorrijkosten. Verkennende gesprekken zijn altijd gratis en vrijblijvend.

Copyright en voorwaarden